İstanbul

De først par dagene etter at jeg kom til Tyrkia var jeg i İstanbul, der bodde jeg hos familie og jeg hadde det veldig koselig! Selv om det er omtrent halvannen uke siden nå vil jeg i dette innlegget fortelle litt om hva jeg gjorde mens jeg var der fordi jeg ikke hadde mulighet til å få blogget da.

Den første kvelden jeg kom dit ble jeg invitert til å være med på iftar måltidet som ble arrangert i nabolaget der jeg bodde. For de som ikke vet det er iftar den tiden som starter ved solnedgang når man spiser etter å ha fastet hele dagen under ramadan. Jeg følte kanskje at jeg ble sett litt rart på da jeg kom frem, den lille hvite, blonde jenta passet ikke akkurat inn og jeg fikk noen rare blikk. Alle var allikevel veldig hyggelige, selv om ingen snakket mye engelsk og kommunikasjon derfor var vanskelig. Maten var veldig god, og ikke bare fordi jeg var kjempe sulten! Vi fikk tre retters middag og etter det var det underholdning med teater, sang og dans.

iftar måltid

De neste par dagene gikk med til å lete etter sim kort til telefonen min, slik at jeg kan bruke den billig her og siden jeg aldri har vært i İstanbul før ble jeg også dratt med på sightseeing rundt i byen. Det var utrolig mye å se, og siden vi bare hadde en dag var det masse vi ikke fikk sett også, men jeg likte det veldig godt. Jeg håper så klar jeg får tid til å dra på besøk igjen, og siden jeg skal være her såpass lenge virker det sannsynlig.


På dette bildet kan man se både Asia og Europa!

Etter dagene i İstanbul var jeg veldig spent på å komme videre og møte familien jeg skal bo med og jobbe for resten av sommerferien, og nå er jeg trygt fremme og har begynt å føle meg litt som hjemme her. Har du noen gang vært i İstanbul?

 

4 kommentarer

Little Miss Sunshine

20.07.2015 kl.08:19

Så gøy! Har aldri vært i Istanbul eller Tyrkia generelt. :-)

Kat

20.07.2015 kl.08:34

Little Miss Sunshine: hvis du får muligheten burde du dra, det er veldig fint :)

Ida Nesby

20.07.2015 kl.16:35

Så gøy! Har aldri vært i Istanbul, men har vært på treningsleir i Tyrkia! :)

Kat

20.07.2015 kl.16:45

Ida Nesby: Det høres spennende ut :)

Skriv en ny kommentar

Kat

Kat

22, Fredrikstad

Kategorier

Arkiv

hits