By the seaside

Som dere fikk med dere fra det forrige innlegget er jeg for øyeblikket i Tyrkia! Her skal jeg være frem til midten av september som au pair. Jeg kommer til å fortelle mer om dette i et senere innleg, for nå tenkte jeg bare å neve hvorfor jeg er her.

Dagen i dag startet litt mindekoslig med en tur på sykehuset da den lille jenta jeg passer på har hatt høy feber de siste dagene, men heldigvis var det ikke noe arlvorig og legen sa hun kommer til å bli bedre av seg selv i løpet av ett par dager! Etter legebesøket dro hele familien ut for å nyte det fine været på en liten kafé ved vannet. Vi hadde med brød og matet endene, kattene og hunden som bodde der, og vi gikk på stranden så jenta kunne gå med føttene i vannet! Det var mange store bølger, og selv om jeg klart å unngå dem hadde jeg selvfølgelig med nok sand til å lage min egen lille badestrand med hjem i skoene mine.

Slik var utsikten fra kaféen, med nydelig blått vann og mange småbåter i havnen.

Og dette var i grunn bare ment til å bli en snapchat, men ble ganske fornøyd med bildet, så bestemte meg for å dele det her!

Så selv om vi hadde en mindre koselig start på dagen endte den opp med å bli veldig bra! Hva synes du om bildene? Hvordan har din dag vært?

5 kommentarer

sharonrenee

17.07.2015 kl.22:29

Så koselig du har det kos deg masse :)

Jeg skal til Kroatsia på seilbåt i 2 uker i september og gleder meg som en unge.

Kat

17.07.2015 kl.22:33

sharonrenee: det høres ut som det blir gøy, håper du får en flott tur og koser deg!

sharonrenee

17.07.2015 kl.22:34

Det skal jeg gjøre :) uten problem : )

Sarah

18.07.2015 kl.22:47

Mysigt med utsikt vid vattnet :)

Kat

18.07.2015 kl.22:55

Sarah: ja, det var det virkelig! :)

Skriv en ny kommentar

Kat

Kat

22, Fredrikstad

Kategorier

Arkiv

hits