Bayram

Denne helgen ferier vi bayram her i Tyrkia. Denne høytiden markerer slutten på ramadan og feires med å møte familie og venner, spise masse kaker og godteri og gi penger til barna.

På fredag reiste vi rund til forskjellige familiemedlemmer av familien jeg bor hos. Besteforeldre, tanker, onkler, alle sammen fikk besøk! Og overalt ble vi servert mat, kaker og godterier. På kvelden dro vi ut å spiste på restaurant og middagen vår hadde minst fem forskjellige retter! Jeg er vanligvis ganske kresen, men prøver å smake på alt mens jeg er her aller mest fordi jeg ikke vet hva halvparten er. Det meste av maten smakte ganske godt, men høydepunktet for meg var suffléen vi fikk til dessert, som smakte helt himmelsk, selv etter en dag med nesten bare søt mat.


Ved sjøen på fredag

Lørdagen startet med pannekaker til frokost, deretter hadde vi en rolig morgen før vi dro til tanten til moren i familien på formiddagen. Der spiste vi kaker og godterier, og som jeg neste i det forrige innlegget mitt så fikk barna, og jeg, gaver.


Pannekaker til frokost

Søndag har vært en veldig avslappende dag, vi dro ut å spiste frokost på restaurant, handlet matvarer og dro på kafé. Da vi kom hjem kom betegner på besøk, og det like så klart ungen kjempe godt! Det er utrolig varmt i dag, rundt 40 grader, så i ettermiddag er planen å gå ned til bassenget i hagen å slappe av der.

Eid mubarak til alle som feirer og håper alle som leser bloggen har hatt en nydelig helg! Feirer du eid? Hva har du gjort i helgen?

6 kommentarer

Helene Sæther

19.07.2015 kl.13:35

Tusentakk for kommentaren din på bloggen min, ville bare komme innom å si du har en veldig flott blogg å det er kjempe fint i Tyrkia!

Kat

19.07.2015 kl.13:39

Helene Sæther: tusen takk, så hyggelig av deg! :)

Camilla Haugen

19.07.2015 kl.14:09

Så fin blogg! Sjekk gjerne ut bloggen min! Lager blant annet gratis header akkurat nå! : )

Kat

19.07.2015 kl.14:29

Camilla Haugen: takk, skal ta en tur innom :)

sentrumjenta

19.07.2015 kl.18:32

så koselig!:) fine bilder <3

Kat

19.07.2015 kl.18:46

sentrumjenta: takk :D

Skriv en ny kommentar

Kat

Kat

22, Fredrikstad

Kategorier

Arkiv

hits