Innkjøp til ferie

Som jeg nevnte i det siste innlegget mitt så har jeg brukt fridagen min til å handle inn ett par ting jeg trengte før vi skal reise på ferie med familien jeg jobber for i sommer. Vi skal til Bodrum, som er sør i Tyrkia, og det er meldt rundt 40 grader så det blir masser av sol og varme! Jeg tåler i grunn ikke så mye sol på en gang, så i butikkene i dag har jeg sett etter litt løse klær som kan bruket til å dekke meg til litt for solen samtidig som det ikke blir så alt for varmt. Jeg fant ett par fine bluser, som blir gode å ha etterhvert når jeg helt garantert begynner å bli solbrent og et par vide stoffbukser. Dette har blitt nesten den eneste typen klær jeg bruker her, de er nemlig veldig gode for å beskytte mot for mye sol i løpet av dagen. 

 
Det ble bare fire ting i dag, to bluser, en topp og en bukse

De neste bildene ble tatt i prøverommet for å sendes på snapchat så de er ikke akkurat av den beste kvaliteten, men legger de med slik at dere kan se hvordan klærne ser ut på! 

Jeg likte også shortsen i det siste bildet kjempegodt, men den ene størrelsen var for stor, og størrelsen inder var for liten, så jeg fikk dessverre ikke kjøpt den.

Da jeg var ferdig med å handle møtte jeg moren i familien, som også hadde vært å handlet og hun gav  meg denne håndkremen hun hadde kjøpt! Jeg hadde ikke akkurat forventet å få noe, og er heller ikke helt bandt til at folk bare tilfeldig kjøper ting til meg, så jeg ble verdig overrasket og så klart kjempe glad! Den er utrolig søt og lukter veldig godt.

Selv om det fremdeles er flere ting jeg kunne hatt brukt for før ferien, som nytt badetøy for eksempel, er jeg veldig fornøyd med de tingene jeg fikk tak i. Nå skal jeg bare slappe av å nyte resten av frikvelden. Hva synes du om innkjøpene?

2 kommentarer

sentrumjenta

20.07.2015 kl.23:22

kjempe fint! :D

Kat

21.07.2015 kl.07:20

sentrumjenta: tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

Kat

Kat

22, Fredrikstad

Kategorier

Arkiv

hits