Hverdagen kaller

Som jeg nevnte tidligere så var det tilbake på jobb for meg! Formiddagen bestod av å dra på playdate til en av vennen til den lille jenta, som bor i det samme nabolaget som oss. Familien vi besøkte har en nanny fra London, og det var veldig hyggelig å kunne snakke med noen som forstår hva jeg sier. Barna lekte så fint og vi koste oss masse. 

Vi dro hjem igjen for lunsj og jeg hadde ett par timer til å slappe av, noe som alltid trengs når det er så varmt. Resten av tiden jeg hadde fri på dagen brukte jeg på å gjøre enda litt mer av skolearbeidet jeg neste i innlegget mitt i går, og fikk faktisk ganske mye unnagjort.

På ettermiddagen lekte vi med playdough og jeg til lekeplassen, hvor vi møtte en venn av den lille jenta. De hadde det kjempegøy og lekte ute i nesten en time. Vi ble hentet av moren og bestemoren, som tok oss med ut på restaurant og så et annet sted for å spise is! Maten vare kjempegod og desserten enda bedre.

På kvelden har jeg vært ganske produktiv og sydd ett par små hull jeg har klart å få i klærne mine, så jeg må si jeg veldig førnøyd med dagen i dag. Hvordan har din dag vært?  

3 kommentarer

Sentrumjenta

22.07.2015 kl.06:56

Så koselig:)

Carina

22.07.2015 kl.10:58

Høres ut som en kjempe koselig dag! Dagen i går gikk store deler til å slappe av pga feber, men i dag er heldigvis formen mer eller mindre tilbake til normalen :) Håper du får en super onsdag :)

Kat

22.07.2015 kl.11:36

Carina: det er godt å høre at du er bedre, håper du blir helt frisk snart! Ha en flott onsdag :)

Skriv en ny kommentar

Kat

Kat

22, Fredrikstad

Kategorier

Arkiv

hits