Sommer og helgetur!

Dagen i går og dagen i dag har vært ganske så like, de har begge bestått av å sole meg, leke på stranda og å ha folk ikke skjønne hva jeg prøver å si. Akkurat nå slapper jeg av i skyggen ved stranden mens den lille jenta sover.

I dag er det to uker siden jeg kom til familien jeg er au pair for og jeg koser meg veldig mye. Jeg føler at selv om jeg og den lille jenta til tider har noen vanskeligheter med kommunikasjon, siden vi ikke forstår noe av hva den andre sier, så har jeg klart å lære henne litt engelsk. Hun bruker det også, og hver gang er det like gøy å se reaksjonen hennes når jeg faktisk forstår hva hun mener.

Eller kan jeg fortelle at jeg har fått bestilt helgetur hjem til Norge i slutten av september, rett før jeg starter med forelesninger igjen. Da kan jeg få hentet noen av klærne jeg kjøpte i USA tidligere i sommer som jeg ikke hadde plass til å pakke å ta med til Tyrkia og så klart også hilse på alle i familien min, som jeg eller ikke ville fått sett før til jul. Det skal jo så klart bli hyggelig! 

Håper dere nyter helgen videre! :)

2 kommentarer

julieeannaa.blogg.no inspirasjon ta en titt? <3

25.07.2015 kl.13:27

så fin blogg!

Kat

25.07.2015 kl.13:29

julieeannaa.blogg.no inspirasj: tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

Kat

Kat

22, Fredrikstad

Kategorier

Arkiv

hits