Svømmetur

I går var jeg med den lille jenta på brygga. Hun lekte med den nye dukken sin hun fikk dagen før, som sitter på en nøkkelring, mens hun ventet på at venninnen hennes skulle bli ferdig å svømme. Jeg sa til henne flere ganger at hun møtte være forsiktig så den ikke falt i vannet, for vi hadde ikke badetøy så vi kunne ikke hente den igjen. Hver gang jeg sa det hold hun litt bedre fast, men den endte så klart opp i vannet allikevel! 

Den falt rett ved stigen og jeg forsøkte å klatre ned for å hente den, men den fløt for langt under brygga og vi kunne ikke få tak i den igjen. Den lille jenta ble kjempe lei seg, og selv om hun ble lovet en ny ville hun ikke slutte å gråte. Etter en stund la jeg merke til at den hadde kommet flytende ut på siden av bryggen, og med litt hjelp fra venninnen hennes som var ute å svømte fikk vi reddet den.

Hun ble kjempeglad, og dagen var reddet! Resten av kvelden var hun i forholdsvis godt humør og koste seg, men så langt har hun ikke tatt dukken med ut på brygga igjen. Kanskje hun lærte at det ikke var så smart, men det spørs hvor lenge hun kommer til å huske det.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kat

Kat

22, Fredrikstad

Kategorier

Arkiv

hits