Båttur - Del 1

Greske øyer og sørvest kysten av Tyrkia er altså hvor jeg har befunnet meg den siste uken, på en yacht! Det har vært helt fantastisk, jeg har funnet ut at jeg virkelig trives på båt og nå er det helt klart på ønskelisten for fremtiden (for når jeg blir 'voksen'). Men tilbake til båtturen, jeg har valg å dele innlegget i to da det er en del bilder og ganske mange forskjellige steder jeg har besøkt, del 1 vil handle om de greske øyene vi besøkte og del 2 vil ta for seg resten av turen!

Totalt besøkte vi tre greske øyer i løpet av båtturen; Pserimos, Kos og Symi. 

Den første dagen av båtturen dro vi på dagstur med noen venner av familien, og først besøkte vi Pserimos. Dette er en veldig sjarmerende liten gresk øy, med en lang hvit strand og utrolig blått hav og på vinteren bor det under 30 person der! På sommeren derimot kommer det masser av turister på turistbåter, som blir i ca en time eller to før de reiser videre til neste øy. Vi ankom før turistbåtene, og selv om det ikke hadde vært for de store båtene man kunne se lang vei, ville man ha merket at noe var annerledes da massene av folk kom ut av ingenting og fylte den tidligere veldig tomme stranden. Heldigvis ble vi også lenger en båtene, så vi var fremdeles der da folkemassen forsvant og livet gikk tilbake til normalt på den lille øya.


Pserimos

Kos var det andre stoppet på dagsturen og jeg må innrømme at jeg i grunn ikke har så mye å si om Kos, bortsett fra at det var veldig folksomt, masser av turister og det fikk meg til å innse at jeg ikke har sett blonde mennesker på veldig lenge (til den grad at det føltes rart å ikke være den eneste blonde, ikke-tyrkiske personen der).  


Kos

Vi besøke Symi senere på turen vår, og ble ikke der lenge så de fleste inntrykkene jeg sitter igjen med er veldig godt beskrevet av bildet under. Det er en ganske liten øy med mye ubebygget land, men brått kommer det små byer som på bildet, som er veldig vakre og pittoreske og består av søte, små og fargerike hus. Vannet der var, igjen, ganske så blått og det var veldig deilig og bade i selv om da jeg var i vannet bestemte båten seg for å snu seg rundt så det brått ble ganske langt å svømme for å komme tilbake.


Symi

Har du vært noen av disse stedene? 

2 kommentarer

Anette

05.08.2015 kl.22:55

Nei, men har veldig lyst.:)

Ha en riktig fin kveld <3

Kat

06.08.2015 kl.13:38

Anette: takk, ha en flott dag! :)

Skriv en ny kommentar

Kat

Kat

22, Fredrikstad

Kategorier

Arkiv

hits