Grilling!

I kveld har jeg og familien jeg jobber for her i Tyrkia grillet ved bassenget i hagen! Før maten lekte jeg og den lille jenta på lekeplassen mens vi vente på at det skulle bli feridg, men da maten kom på bordet ville hun bare fortsette å leke. Etter jeg gikk til bordet ble hun sittende en stund å se trist ut på husken, som hun enda ikke klarer å få til å svinge alene, men etter en stund gav hun opp og kom for å spise også!

Maten var kjempegod, og det var veldig hyggelig å sitte ute å spise. Etter maten var det fyrverkeri så vi fikk rundt hjørnet for å se på det. Det var ikke det beste fyrverkeriet jeg har sett, men jeg er veldig glad i fyrverkeri så det gjorde ikke så mye. Vi avsluttet kvelden med å gå rundt i gresset barbeint, før det var på tide å gå inn.

Den siste uken, siden vi kom hjem fra ferieturen vår har det vært forferdelig varmt, men endelig ser det ut til at det kanskje kan bli litt bedre da det har vært en del mer vind i dag. Kanskje jeg i hvertfall kan gå utenfor døren litt oftere i tiden fremover.

Hvordan har din lørdag vært? :)

4 kommentarer

sentrumjenta

08.08.2015 kl.23:58

Så koselig :D Ha en fin kveld <3

Emelie Christina

09.08.2015 kl.00:36

Har hatt en kjempe koselig lørdag :)

Kat

09.08.2015 kl.08:27

sentrumjenta: Takk, ha en flott dag!

Kat

09.08.2015 kl.08:28

Emelie Christina: så fint, håper du koser deg resten av helgen :)

Skriv en ny kommentar

Kat

Kat

22, Fredrikstad

Kategorier

Arkiv

hits