Slakteri

Da vi skulle grille i går kveld ville den lille jenta jeg passer på gjerne bli med å kjøpe inn maten, og så klart ville hun også ha med meg. Jeg synes det er veldig hyggelig hun ba om at jeg ble med, da hun ikke alltid vil ha meg med steder, men mindre hyggleig var det at vi skulle dra til slakteriet for å kjøpe kjøttet til grillingen. 

Huff, jeg liker ikke slakterier! Jeg vet jo at kjøttet kommer i fra dryene og at noen må partere, pakke og selge kjøttet, men personlig har jeg ikke et behov for å se alt det rå kjøttet ligge på rekke og rad. Tidligere har jeg også sett slakteriet i London (om enn bare utenfra), men jeg synes alltid de har lykter så ekkelt også, som om de har en egen spesiell lukt at rått kjøtt.

Heldigvis var det ikke så ille som jeg hadde sett for meg, kanskje fordi slakteriet vi dro til også hadde en restaurant så det var myr ryddigere og luktet ikke slik som slakterier jeg tidligere har sett i London. Hadde det vært slik hadde nok ingen orket å spist på restauranten, så kanskje det er derfor det var bedre. 

Hva synes du om slakterier?

2 kommentarer

Jeg spiser ikke kjøtt da, og synes ikke det er noe spesielt kjekt å se på alt det rå kjøttet som ligger i hyllene. Ha en fin kveld :)

Kat

09.08.2015 kl.21:09

Karina Larsen: da har vi samme mening! Ha en flott kveld :)

Skriv en ny kommentar

Kat

Kat

22, Fredrikstad

Kategorier

Arkiv

hits