Jeg bytter...

I fjor startet jeg å studere til å bli barneskolelærer i England. Det første året av studiene valgte jeg å spesialisere meg i early years, det vil si 3-7 år, men i år søkte jeg om å bytte til vanlig primary, altså 5-11 år.

Jeg elsker studiet mitt og jeg elsker å være i klasserommet som lærer. Jeg synes det å skape trivsel og læringsglede helt fra barna starter på skole er utrolig viktig og de som får lov til å være der og hjelpe til i denne perioden har en herlig jobb. Grunnen til at jeg allikevel valgte å bytte er fordi jeg, etter utplasseringen vi hadde, føler at jeg ikke passer like bra til å lære bort disse tingene som fokuserer mest på sosial og personlig utvikling som jeg ville gjort til å lære bort mer 'faglige' ting. Detter har vært ett vanskelig valg for meg, da jeg trivdes utrolig godt både i klassen min på universitet og i klasserommet på skolen jeg var utplassert. Jeg håper allikevel at jeg kommer til å trives like godt, om ikke bedre, i år og at jeg kan føle at jeg passer enda bedre inn i som lærer i klasserommet på den neste utplasseringen.

Her er en del av lesekroken jeg hjalp til å lage i klasserommet der jeg var utplassert

Prosessen for å bytte var i grunn ikke noe vanskelig, alt jeg trengte gjøre var sende en mail å spørre. Alikevel tok det over en uke, da noen av de som måtte være med på møtet om avgjørelsen hadde ferie da jeg spurte. Derfor har jeg sittet å ventet og ventet, men endelig fikk jeg vite at jeg får lov til å bytte! Jeg gleder meg til skolestart i oktober, men jeg har fremdeles en god del forberedelser som må gjøres. Det var allerede noen fra før, selv om jeg har klart å bli nesten ferdig med dem, og det er blitt enda litt flere nå da jeg også må gå over en del at det de andre gruppene lært om i fjor.

Studerer du? Trives du med studiet/skolen eller jobben din?

8 kommentarer

http://hevhodet.blogg.no/

01.09.2015 kl.16:51

Så kjekt ! :) Viktig å følge hjertet å trives med det en gjør. Jeg studerer ikke,

Men har lust til å ta ferdig en eksamen innen helsefaget, En teoretisk del som

jeg må melde meg opp på innen 15 sep. Så tar den i nov/ des.

Ønsker deg en fin høstdag videre :)

Anneli Aaland

01.09.2015 kl.19:19

Nei, har fri år :)

Kat

01.09.2015 kl.19:56

http://hevhodet.blogg.no/: det høres spennende ut, lykke til med det! Og takk det samme :)

Kat

01.09.2015 kl.19:56

Anneli Aaland: Der er kjekt :) ha ett flott friår!

Anastasia

01.09.2015 kl.20:13

Greit at du fikk byttet da, er jo bedre å gjøre noe man trives med istedenfor noe man egentlig ikke føler noe for holdt jeg på å si.. Jeg studerer ja, ikke det jeg egentlig ville studere men jeg er vel et hakk nærmere det jeg vil studere :)

Kat

01.09.2015 kl.20:23

Anastasia: håper du finner ut av det og får gjort det du vil til slutt :) selv trives jeg veldig med det jeg gjorde i fjor også, men det vare bare ikke helt riktig. Det jeg skal gå nå er det samme studiet med de samme fagene, bare spesielsert i en litt annen aldersgruppe :)

Andrea

01.09.2015 kl.21:25

Hørres spennende ut :-) lykke til!

Kat

01.09.2015 kl.21:25

Andrea: Takk skal du ha :)

Skriv en ny kommentar

Kat

Kat

22, Fredrikstad

Kategorier

Arkiv

hits