Måneden som var - August

Da er vi i den siste dagen i august og september er like rundt hjørnet! Det har gått utrolig fort og kjempe mye har skjedd, så her kommer en liten oppsummering av min august månede:

Månedens høydepunkt: Båtturen vår var det beste med denne måneden, det var rett og slett fantastisk! Jeg fikk se så mange forsjellige steder og fant også ut at jeg elsker å være på båt! 

Månedens nedtur: Nedturen denne måneden må bli at jeg utsatte turen min til Istanbul så lenge at når jeg endelig bestemte meg for å dra skulle familien min der reise på ferie så jeg kunne ikke komme på besøk allikevel. Forhåpentligvis blir det allikevel en tur før jeg reiser tilbake til England.

Beste innkjøp: Mine nye joggesko! Jeg elsker dem, særlig fargen, og kan ikke vente til jeg får dratt å trent med dem når jeg kommer tilbake.

Favoritt antrekk: Jeg la bare ut ett outfit denne måneden, så det var i grunn ikke så mye å velge mellom her. Da får det bli dette:

På bloggen denne måneden: Der mest leste innlegget på bloggen denne måneden var 'Om å være au pair' (KLIKK HER) og det mest kommenterte innleget ble 'Morgenrutine - Tyrkia' (KLIKK HER)! Personlig var mitt favoritt innlegg 'Alt er borte!' (KLIKK HER), jeg liker hvordan jeg her en tendens til å bli litt overdramatisk til tider.

Hvordan var din august månede? Har du noen forslag til andre ting jeg kan ha med i 'månedens' innleggene? 

4 kommentarer

Ingrid

31.08.2015 kl.17:20

Ser ut som en fin måned!

Kat

31.08.2015 kl.18:02

Ingrid: Det var det :)

Isabella

31.08.2015 kl.19:30

Kjempe fin blogg ;)

Kat

31.08.2015 kl.19:33

Isabella: Takk :)

Skriv en ny kommentar

Kat

Kat

22, Fredrikstad

Kategorier

Arkiv

hits