Uoffisiell invitasjon?

Her om dagen sa moren i familien noe jeg tolket som en uoffisiell invitasjon til å komme tilbake neste sommer. Hun snakket nemlig i vei med babyen og så sa hun 'du kommer til å huske Katrine hvis hun kommer tilbake neste sommer, selv om du sikkert ikke kommer til å kjenne henne igjen'. Vi har ikke egentlig snakket noe om dette, men hun har tidlige spurt om jeg har tenkt noe på om jeg vil gjøre det samme neste sommer.

Jeg har i grunn ikke tenkt noe over om jeg vil det eller ikke. Jeg har hatt en fantastisk sommer i år, enda bedre enn jeg hadde forventet, familien er kjempe hyggelig og jeg trives veldig godt. På den andre siden har jeg hatt tanker om andre ting for neste sommer, som for eksempel reise til Frankrike da jeg skal spesielsere med i fremmedspråk i år og de fleste skoler i England tilbyr fransk. En annen ting jeg har tenkt på har vært å se etter sommer jobb i Norge. 

Heldigvis er det en stund igjen før jeg må bestemme noe, så da får jeg tid til å tanke over hva som vil bli best for meg. Har dere tenkt noe på hva dere vil gjøre neste sommer?

 

Følg bloggen på Facebook HER

6 kommentarer

idacosta

11.09.2015 kl.09:34

Neste sommer er jeg (forhåpentligvis) ferdig med utdanningen min og skal søke jobb :D

Kat

11.09.2015 kl.09:45

idacosta: så spennende :D

Kristi Pedersen

11.09.2015 kl.11:51

jeg har ikke begynt å tenke så langt frem i tid enda... vet bare jeg må flytte hjemmefra :) ha en suuuuper fredag <3

Kat

11.09.2015 kl.12:00

Kristi Pedersen: Det blir sikkert kjempe spennende! :D takk, ha en strålende fredag du også! :)

kattejenta88

11.09.2015 kl.12:19

Jeg skal besøke Vividar så mange ganger det passer for dem (bare jeg husker å ringe:p) haha. Også må jeg jo få til et dagsbesøk til min storesøster, svoger og tantebarn. Kommer sikkert til å shoppe litt med lillesøster :) ellers har jeg ingen faste planer for neste sommer :)

Kat

11.09.2015 kl.12:40

kattejenta88: Det høres ut som herlige planer :)

Skriv en ny kommentar

Kat

Kat

22, Fredrikstad

Kategorier

Arkiv

hits