Dyrehagen!

I dag dro den lille jenta, moren og jeg til dyrehagen. Vi reiste med en av vennene til den lille jenta og moren hans og vi hadde en flott dag! 

Jeg ble minnet på hvor gøy det egentlig er å dra i en dyrehage. Det er så spennende å se alle dyrene, selv om jeg egentlig ikke liker tanken på at dyrene lever i fangenskap. På en annen side var dyrehagene her veldig annerledes enn de jeg har vært i før, dyrene hadde sørre innheininger og noen av dem hadde flere typer dyr sammen slik at det ble mer naturlig. Jeg fant også ut at i Tyrkia er det ganske mange som drar til dyrehagen uten barn, som ungdommer, unge par og til og med voksene. Jeg hadde ikke hatt noe i mot en date til dyrehagen, alle dyrene er jo så fine å se på og det er veldig trivelig å gå rundt der.

Vi hadde masse gøy med å gå rundt å se på dyrene og, siden det hadde regnet på natten koste barna seg også med å hoppe i sølepyttene. Vi så sebraer, bavianer, giraffer, en tiger og mange andre dyr. Etter det spiste vi lunsj før vi dro videre til en resturant som har en stor lekeplass. Det satt mødrene og snakket mens barna lekte. De hadde det så utrolig gøy at det gjorde ikke engang noe at det ikke egentlig var noe for meg å gjøre.

Og til slutt ett obligatorisk selfie bilde for instagram 

Det var en veldig koselig avslutning på den siste helgen min med familien, og når vi kom hjem var det til og med en kake som stod å ventet på oss.

Har du hatt en fin helg? Liker du dyrehager?

 

Følg bloggen på Facebook HER

4 kommentarer

kattejenta88

13.09.2015 kl.23:13

Så gøy! :) tja, fikk sett Åndenes makt i kveld, så ble en bra avsluttning på kvelden for meg :)

jeg har ikke vært i noen dyrehage siden jeg var barn, under 7 år tror jeg, husker ingenting av det :P er bare bilder av det :P

Kat

14.09.2015 kl.08:15

kattejenta88: Så hyggelig! :) Det er det samme som meg, kan knapt huske å ha vært der haha :)

kattejenta88

14.09.2015 kl.08:34

hehe :)

Kristi Pedersen

14.09.2015 kl.13:35

så spennende! håper du får en god mandag videre <3

Skriv en ny kommentar

Kat

Kat

22, Fredrikstad

Kategorier

Arkiv

hits