Hva har skjedd siden sist

Det har nå gått nesten tre uker siden jeg kom hjem fra Tyrkia og disse ukene har vært ganske så innholdsrike, men jeg skal prøve å gi dere en kort oppsummering av de viktigste hendelsene. Jeg har bestemt meg for å dele dette innlegget opp i uker slik at dere kan få en kort uke-for-uke oppsummering.

Uke 1:

Den første uken etter at jeg kom tilbake var ganske stressende. Dette startet egentlig allerede uken før jeg kom hjem, da jeg fant ut at jeg ikke lenger kunne bo i huset der det var meningen at jeg skulle bi dette året. De første dagene i England var jeg derfor "hjemløs" og bodde hos en venn mens jeg lette etter ett nytt sted å bo. Heldigvis løste det seg fort, da min beste venn kjente noen som trengte en person til i huset sitt. Det meste av uke ble brukt til å dra og se på huset, signere papirer, flytte esker og diverse andre praktiske ting og på fredag var alt klart for helgeturen til Norge som jeg har nevnt ett par ganger tidligere. Jeg kommer til å lage en egen oppdatering fra denne turen ganske snart. 

Uke 2:

Etter jeg kom tilbake fra Norge hentet jeg nøklene og satt i gang med å flytte inn og komme til rette i det nye huset. Jeg må innrømme at jeg enda ikke er ferdig med å finne plass til alle tingene mine, men jeg jobber med saken, og når det blir ferdig kommer det selvfølgelig bilder. Denne uken hadde jeg også en del trening, da dette året skal jeg være med å jobbe som leder for et prosjekt skolen min tilbyr til studenter som går første året hvor de får hjelp med studierelaterte ting en time i uken fra andre studenter i sitt andre eller tredje studieår. Dette tok opp tre ganske fulle dager, og på fredag hadde jeg min første forelesning, som basically var en introduksjon til året og hvordan det er satt opp, når vi har innleveringen og utplassering og annen praktisk informasjon. I helgen var det bursdagen til min nye housemate og jeg bakte disse herlige nutella muffinsene. 

Uke 3:

Denne uken har vært den første uken med forelesninger og alt har begynt å gå tilbake til normalt. Jeg har også bestemt meg for å prøve noe nytt dette skoleåret og har vært på taster sessions og uttak til forskjellige sportslag denne uken. Jeg tror jeg kommer til å ende opp med å velge en eller kanskje to ting å gjøre, men jeg har ikke helt bestemt meg for hvilke enda, så det kommer en oppdatering på dette utover neste uke.

Hvordan har den siste tiden vært for dere?

2 kommentarer

kattejenta88

11.10.2015 kl.21:17

Så bra du fikk et sted å bo på så kort tid! :)

Lykke til med andre året eller hvilket år du er på nå i studiene :)

Kat

13.10.2015 kl.00:17

kattejenta88: Ja, det var heldig :) Takk skal du ha!

Skriv en ny kommentar

Kat

Kat

22, Fredrikstad

Kategorier

Arkiv

hits